Menu Close

Top 3 jocuri pentru PC lansate în 2020

Indiferent dacă ești un jucător împătimit sau joci doar din când în când, trebuie să recunoști că anul 2020 a fost extrem de ofertant în ceea ce privește jocurile pentru PC. Iată care au fost cele mai atractive titluri lansate anul acesta.

Cuphead

Cuphead este un fermecător hibrid care aduce în atenția publicului seria iconică Contra a lui Konami, inspirându-se totodată din stilul de animație specific anilor 1920 și 1930. Dacă ești familiarizat cu jocul rapid al seriei Contra, Cuphead ar trebui să fie pe placul tău. Protagonistul Cuphead și fratele său Mugman trebuie să treacă o serie de încercări dificile pentru a-și finaliza misiunea.

Deși Cuphead nu are un design la fel de divers comparativ cu alte jocuri clasice ale acestui gen, acțiunea oferă o gamă diversă de lupte, în stilul îndrăgitului Alien Soldier.

Blazing Chrome

Simplu spus, Blazing Chrome, dezvoltat de JoyMash, este unul dintre cele mai bune jocuri de acțiune apărut anul acesta. Într-o lume distrusă de o apocalipsă a roboților, ai ocazia să controlezi personajele cu arme puternice cu scopul de  a distruge legiuni întregi de dușmani. În cele șase etape ale jocului, ai șansa să te bucuri de explozii grozave, acțiune multiplayer și conducători neînfricați.

Darksiders III

Seria Darksiders, o reinterpretare creativă a scenariului sfârșitului lumii care urmărește nenorocirile celor patru călăreți ai Apocalipsei, revine în 2020 cu noi provocări. Prin intermediul Darksiders III ai ocazia să preiei controlul furiosului Fury care are sarcina de a înfrânge cele șapte păcate capitale (Seven Deadly Sins). Înarmat cu un bici ghimpat, Fury explorează ruinele lumii moderne și extermină toate pericolele care îi ies în cale. Darksiders III este un joc de acțiune captivant pe care ar trebui să-l încerci dacă mai ales dacă ești un fan al genului.