Menu Close

Roll to Win Craps – Inovație în lumea cazinourilor tradiționale

Jocurile tradiționale de masă nu s-au schimbat semnificativ pentru o perioadă lungă de timp. Numeroasele probleme care existau au fost văzute ca inerente jocului în sine, imposibil de schimbat. Asta până când, reimaginând masa ca un obiect modern, interactiv, Aruze Gaming a rezolvat toate aceste probleme prin lansarea mesei de craps Roll to Win.  

Roll to Win Craps
Roll to Win Craps

Roll to Win Craps generează moduri complet noi de a experimenta adrenalina jocului de caps, fiind un hibrid între un joc tradițional de masă și un joc electronic complet automatizat. Prin încorporarea afișajelor personale ale jucătorilor, gestionarea numerarului și urmărirea evoluției jucătorilor, acest produs a adus jocul de craps la un alt nivel.

Funcția Tip Dealer a fost încorporată pentru a-i ajuta pe jucători și dealeri să simtă adevărata adrenalină dintr-un cazino jucând Roll to Win Craps. Pariurile hop sunt acum și mai atrăgătoare cu funcția Power Odds. Jucătorii nu trebuie să plaseze un pariu separat pentru o șansă la aceste cote îmbunătățite aleatoriu.

Roll to Win Craps s-a bucurat de un real succes încă de la lansarea sa, iar Aruze Gaming raportează că rulările pe oră au crescut în medie cu 2,5x, subliniind că jucătorii nu au avut probleme de adaptare la jetoane virtuale.

Jetoanele virtuale oferă avantaje suplimentare atât jucătorului, cât și cazinoului. Odată cu automatizarea tuturor pariurilor și plăților, dealerul se poate concentra pe serviciul pentru clienți și pe supravegherea acțiunilor jucătorului.  

Roll To Win Craps le permite jucătorilor să arunce zarurile pe o masă  de joc cu LED-uri. Panourile LED strălucitoare dau o nouă viață mesei tradiționale de craps, afișând o grafică dinamică cu mai planuri de joc și animații captivante.