Menu Close

Cele mai bune sloturi cu Moș Crăciun

Perioada sărbătorilor de iarnă este momentul perfect pentru distracție și relaxare. Iar dacă ești amator al jocurilor de noroc, sloturile pe care ți le vom prezenta în continuare te vor ajuta să intri în atmosfera festivă a finalului de an. Haide să vedem care sunt cele mai distractive sloturi cu Moș Crăciun!

Secrets of Christmas

Vizitezi Polul Nord și, în timp ce admiri peisajul înzăpezit, ajungi la casa Moșului, prin intermediul acestui slotu cu 5 role și 3 rânduri, oferit de NetEnt. Împodobit cu lumini de Crăciun și cu o coloană sonoră festivă, slotul te îndeamnă să potrivești simboluri tematice de Crăciun pentru a câștiga sau a declanșa rotiri gratuite și caracteristici bonus.

Season’s 7s

Fanii sloturilor clasice vor adora Season’s 7s.  Jocul, care este o versiune nostalgică a sloturilor de odinioară, are o singură linie de plată și două tipuri de simboluri. Fundalul verde cu fulgi de zăpadă și stele te va introduce în tema sărbătorilor, iar coloana sonoră retro îți va da ocazia să simți atmosfera veritabilă a cazinourilor terestre din perioada lor de glorie.

Jingle Spin

Acest slot vesel ne duce în fața unui șemineu numai bun pentru a-l aștepta pe Moș Crăcium să coboare pe horn și să lase câteva cadouri. Moșul nu vine, însă spațiul se animă cu 5 role și 3 rânduri de simboluri tradiționale de Crăciun.

Deși poți câștiga în modul tradițional – prin potrivirea simbolurilor de pe liniile de plată – șansele mai mari de câștig vin din jocul secundar. Moș Crăciun învârte o roată misterioasă care poate sau nu să ofere un cadou unuia dintre cei cinci ajutoare ale sale. Când aceste cadouri se amestecă cu simbolurile obișnuite, lucruri magice se pot întâmpla în ceea ce privește câștigurile tale.